Vackra frisyrer med hårförlängningar

Garderoben i all ära, men håret är minst lika viktigt när det kommer till stil. Liksom man varierar sina outfits och vilka kläder man har på sig från dag till dag, har vi nu också lyxen att variera våra frisyrer i större utsträckning än någonsin förut. Med hårförlängningar i äkta hår kan man smidigt gå från medellångt till långt hår utan någon större ansträngning.

Steg ett är att investera i riktigt bra produkter och det gäller både själva löshåret och produkterna du behandlar det med. På Chloe’s har de ett imponerande utbud av löshår clips, nail hair, tejp löshår, hårträns och viktiga tillbehör. Nail hair, vad är det? Ta det lugnt, det är inte hår som man klistrar fast på naglarna, utan det är helt enkelt hårslingor. Det kallas nail hair för att vaxet som sitter längst ut på slingan ser ut som en nagel innan det har värmts runt ditt eget hår.

Olika typer av löshår sätts fast på olika sätt, men huvudsaken är att du köper äkta hår och tar god hand om det, så ser det vackert ut under lång tid. Föna löshår i låg värme och vänd inte upp och ner på huvudet när du tvättar håret, utan behandla dina hårförlängningar med extra omsorg. Och sedan ett viktigt tips från hårbloggaren Elin på Damernas värld som sammanfattar det väldigt väl: “Slit, dra eller ryck aldrig i ditt hår.” Hon tipsar också om att man sätter upp håret i en låg och lös hästsvans innan man går och lägger sig så att det inte blir något trassel.