Tre trender som kommit tillbaka

Utbudet av trender som finns, och har funnits, inom mode är i dagsläget i princip lika stort som utbudet hos ett online apotek kan vara. Det vill säga, väldigt stort. Det är många trender som tar inspiration från, eller som rent ut sagt är desamma, som trender från förr. Ett exempel på detta är bootcut-jeans som var trendigt på 80-talet, men som även varit trendigt under de senaste åren. Utöver denna finns det flera trender som har kommit tillbaka och blivit populära i dagens mode.

Drömmiga klänningar

Det finns nog inte en enda klädbutik som inte erbjuder klänningar i sitt sortiment. Kate Moss gjorde den vita, drömmiga klänningen populär på 90-talet, något som nu har kommit tillbaka med stormsteg. Idag är det dock inte bara klänningar i vitt som gäller. Utan idag är det klänningar olika färger och mönster som är populära, och de flesta är långklänningar.

Puffärmar

Vare sig man tycker att puffärmar är snyggt eller inte så är det en del av dagens mode. Denna trend började egentligen redan på 1840-talet, men hade sin pik på 1980-talet. Trenden syns hos nästan alla modemärken idag och kommer förmodligen fortsätta vara en del av modebranschens trender i många år till.

Höga jeans

Det är inte bara bootcut-jeans som är trendigt, utan även de högmidjade jeansen hör till dagens populära mode. Även dessa var som mest populära på 80-talet. Det är inte bara snyggt med dessa jeans, utan de är också väldigt skönt att bära och enkla att styla!