Skapa en trendig walk-in closet

Mode och din stil säger väldigt mycket om din personlighet. Medans vissa kanske inte lägger lika mycket omtanke och känsla bakom sina outfits, kanske du är en av de som gillar att planera vad du ska ha på dig och som har en ganska stor kollektion av kläder hemma, för att ha någonting som passar varje tillfälle. Du kan då framhäva och organisera din kollektion på ett bättre sätt genom att skapa en trendig och skräddarsydd walk-in closet.

Fördelen med detta är att du snabbt får en god överblick på vilka olika plagg du kan kombinera för dagen, samt har även bättre förvaringsmöjligheter för att din kollektion ska kunna växa. Men hur ska man då inreda sin walk-in closet?

Praktisk förvaring

För walk-in closets kommer förvaring alltid att vara A och O. Det är viktigt att utrymmet har tillräckligt mycket lådor, skåp och hyllor för att rymma det som du har hemma, samtidigt som det ska finnas utrymme för din samling av kläder att växa. Förvaringen ska därför alltid anpassas efter din stil och de plagg som du har mest av. Älskar du till exempel skor, kan du sätta upp extra förvaring för skor i rummet.

Få rummet att kännas ombonat

Men utöver att utrymmet ska vara praktiskt att använda, är det såklart också viktigt att det är ombonat och att du trivs i rummet. Inred efter din egen stil och smak. Inkludera ramar och tavlor för att göra rummet mer personligt. På artiks.se/ramar hittar du tavlor och ramar för alla rum i hemmet och som kommer att piffa upp vilket område som helst.