Säsongens färger och trender

På grund av allt som sker i världen ser vi en dragning mot bekvämlighet och praktiska plagg i trenderna för det nya året. Vi är trötta på jeans som sitter alldeles för tight och vi är också trötta på tråkiga kläder. Nu har vi spenderat så mycket tid inomhus och känt oss tråkiga att disco plaggen kommer tillbaka i full kraft. Det är dags för glitter, glam och gnistrande plagg som får det att kittla i själen. Louis Vuitton och Acne Studios har satt tonen med paljettkostymer och holografiska klänningar.

Kom ut ur skuggan och glittra ikapp med snön denna vinter om du vill vara först i grannskapet med de senaste trenderna. Isabel Marant har dragit disco stilen till sin spets med unika plagg som tar oss hela vägen tillbaka till 80-talets mest distinkta minnen för de som kommer ihåg hur viktigt det var med de där axelvaddarna. Tanken på att inte ha axelvaddar kändes helt främmande!

Den transparenta klänningen har också sin plats denna säsong, perfekt om du ska unna dig en spa weekend i februari. Låt Valentino och Alberta Ferretti förtrolla dig med sin romantiska charm och långa, svala tyger som fläktar mjukt med dansande volanger i mjuka, varma toner. Eller, du kanske är mer “kort kort” typen? Say no more. I vår och sommar får du plocka fram dina hotpans som du har gömt längst bak i garderoben. Ja, vi vet att du har ett par som är chockrosa, ett par med paljetter och ett par som till och med du tycker är lite för tighta. Helt rätt för 2021!