Så kan du variera din look

Skapa intressanta variationer på dina outfits med enkla och smidiga detaljer, som accessoarer, hårförlängningar, sjalar och smycken. Det är många som har en bra basuppsättning av kläder hemma i garderoben, med byxor, toppar, tröjor, klänningar, kjolar, skjortor och så vidare, men visst blir vi alla tröttna på vår garderob ibland! Istället för att köpa en massa nya kläder kan man uppdatera sin personliga look med lite smarta detaljer. Om du gillar att klä dig minimalt så kan enkla smycken, svartvita sjalar och snygga hår clips med äkta löshår lätt ge dig det där lilla extra som ger dig extra utstrålning och självförtroende.

Nu är hösten runt hörnet och det betyder att vi kan unna oss ett par nya halsdukar, vilket både män och kvinnor kan använda som ett stilelement för att skapa lite dynamik i looken. Variera hur du knyter sjalar och halsdukar och var kreativ med det. Basgarderoben har mycket att erbjuda oss, men det finns som sagt dagar då vi vill ha en färgklick eller något som ger oss extra lyster. En fin detalj för män är också näsdukar, vilket kan användas lite avslappnat i en blazer – det är inte bara för middagsbjudningar.

Det är möjligtvis lite enklare för våra kvinnliga läsare att variera outfits med hjälp av halsband, örhängen, ringar och armband, men ett minimalt armband för män i silver, stål eller guld kan också ta ditt utseende till nästa nivå. Örhängen är kanske det allra enklaste sättet för en kvinna att förnya sin svarta klänning på!