Nya sneakers och ett hav av lila nyanser

Vårens snygga sneakers kommer i härliga 80-tals färger med pastell paletter som får nostalgin att stiga till skyarna. Nike har kommit ut med några otroligt fina exemplar i rosa, orange, lila, mintgrön… Ja, du vet vad vi menar. Skorna är lika härliga att se på som det är gott att äta glass serverad i en Marimekko skål med strössel på. Och det hade vi väntat oss av Nike, men även Balenciaga, Tommy Hilfiger och Acne Studios har hakat på trenden. Inlines nästa kanske?

Våren kommer också med ett hav av lila nyanser. Välj mellan klänningar, koftor, tröjor, linnen, underkläder, skjortor, byxor, strumpor och skor i olika lila nyanser. Vi ser mycket av härliga, mjuka lila färger och matta tyger i avslappnade designs. Covid-19 fortsätter att inspirera oss till lite mysigare klädval som känns lika bra att ha på sig som de ser bra ut. Kanske är detta en trend vi kommer att fortsätta hålla oss till även när pandemin har lagt sig? Det börjar kännas som en självklarhet att man ska må bra i de kläder man har på sig, oavsett om det är jeans, klänningar eller underkläder.

Här har du en möjlighet att kombinera en långklänning med sneakers och ta ut svängarna lite. Vi har hakat på den lila trenden så pass att vi har köpt en lila vattenkokare till kontoret helt enkelt för att vi kan. Med fina, nya produkter i vardagen och garderoben känns det alltid enklare att ta sig an livets utmaningar. Så kom ihåg att unna dig lite shopping!