Mode kommer och går

Mode är inte statiskt, utan det förändras hela tiden och är i ständig utveckling. Det kanske inte ändras från dag till dag, men under ett år kan det ha ändrats flera gånger. Det betyder att det som är mode nu kanske inte är det om ett tag. Så om du har på dig någonting du är osäker på vad andra ska tycka om så kan du tänka att det antingen kommer bli eller har varit mode.

Det kanske gör dig lite mer självsäker. För det är inget eller ingen som säger att du inte kan ha på dig kläder som inte är mode just nu. Ha på dig exakt det du känner dig bekväm i och vill ha. Då kommer ditt egna mode och din egna stil bli så mycket snyggare än om du ska försöka tvinga dig att tycka om en specifik färg eller modell på kläder.

Det är okej att ändra åsikter

I och med att mode ändras så är det okej att ändra åsikter om vad man tycker är snyggt eller inte. Precis som den där frisyren du gjorde själv med skäggtrimmers första gången i ditt liv inte är något som du skulle vilja göra med skägget idag så är det okej att tycka att någonting är snyggt och att sen inte göra det.

Precis som mode så förändras även du ju mer tiden går. Förändring går inte att stoppa och är heller inte något som man ska försöka med. Utan ta tillvara på det genom att utforska olika stilar.