Lyft fram din personlighet

Kläder kan ha väldigt många olika funktioner. En är så klart att man inte ska gå utan kläder, frysa och blotta sig. Men det handlar också mycket om att man faktiskt kan lyfta fram sin egen personlighet. Människor kan ha väldigt neutrala kläder för att de inte direkt vill stå ut i mängden, utan enbart vill kunna flyta med på ett naturligt och smidigt sätt. Motsatsen är de personer som verkligen vill visa upp sig själv och gör det genom kläder.

Det kan vara så att man uppskattar en viss musikstil som punk, rock eller någon annan. Många väljer att visa upp det genom att klä sig utifrån sin musikstil. På så sätt är det dessutom enkelt för andra med samma intressen att uppmärksamma att ni uppskattar samma sak i livet och kan söka kontakt.

Tycker man om en viss artist kan det också vara så att man väljer och bära kläder med deras tryck på. Ett sätt att berätta vem man själv är och vad man står för. Politik, djur och mycket annat kan vara andra motiv som man väljer att lyfta fram. Kläder är med andra ord mycket mer än bara kläder för den som vill. Kom ihåg att det inte finns något som är rätt eller fel, utan det är väldigt personligt. Att under livet dessutom byta stil är inget konstigt, för vem har samma smak på kläder då de är vuxen som när de var tonåringar? Bär kläder som du trivs med.