Klä dig rätt i sommar

Trender och valet av kläder kommer att variera kraftigt mellan olika säsonger. Under hösten krävs det till exempel att du har varmare kläder hemma och på sommaren vill du kunna ha på dig lättare kläder med bra ventilation. Många tycker att det framförallt under sommarmånaderna kan vara lite extra knepigt att få fram sin stil och kombinera kläder på rätt sätt. Vi hjälper dig att klä dig rätt i sommar och klicka här för att göra sommarens alla köp!

Fokusera på svala plagg

Inte bara valet av plagg bör baseras på säsong, även valet av material kommer att ha stor betydelse. Under sommaren kan temperaturen snabbt klättra upp i väldigt varma grader och du vill då ha på dig bekväma kläder med bra ventilation. Ett material som många uppskattar är då till exempel linne. Oavsett om du köper en klänning, shorts, byxor till jobbet eller en mer uppklädd skjorta i linne så håller du dig sval och skön.

Det finns många olika linneplagg på marknaden att välja mellan, så här gäller det att du gör ett val som passar dig. Linne är ett material som är mer kostsamt än till exempel polyester. Men det är också mer hållbart och bekvämare att ha på sig när det är varmt.

Detaljer gör stor skillnad

Olika lager med kläder kommer bli alldeles för varmt under sommaren. Men du kan fortfarande ge ett personligt intryck om du växlar fokus till detaljerna istället. På sommaren kan du använda basplagg och sedan piffa till din outfit mer med hjälp av smycken, skor och valet av väska.