Snygga accessoarer till julen

Vilken tur att årets vinterfärg i modevärlden är rött nu när julen börjar närma sig. Vi har redan köpt på oss snygga röda accessoarer som kommer väldigt väl till pass nu när vi ska fira jul igen. (Hoppas att du inte har hunnit tröttna på röda accessoarer redan, då är det bara att bita ihop!) Liksom tomten själv har vi satsat stenhårt på rött under vintern, med allt från klackade boots i röd sammet till röda skinnväskor i alla tänkbara storlekar och stilar. Vissa dagar räcker det i och för sig med ett illrött läppstift, beroende på vad man har för outfit och om man jobbar hemifrån eller på kontorshotell Stockholm med konferens.

Till julen planerar vi en blandning av fluffiga och syntetiska material med detaljer i skinn och jeans i färgerna rött, vitt och silver eller guld. Skapa sedan balans mellan dina statement pieces och mer eleganta och sofistikerade komponenter. Till exempel, om du ska ha ett par riktigt stora, vita pärlörhängen så kan du kontra med ett illrött läppstift och sedan en fransk chic minimal vit klänning och ett par vita skor med en guld- eller silverdetalj. Om din klänning är mer av en statement piece räcker det med en liten pärla i örat, annars blir det lätt för pråligt.

Nu pratar vi så klart bara i generella termer – du har din stil och den ska du vara stolt över! Balans är en personlig grej och det viktigaste är att du hittar en outfit som känns helt perfekt för dig.