De lösa jeansens återkomst

Ja, de lösa jeansen har återuppstått men de kommer tillbaka i full kraft med en nutida tvist som får alla naturälskare att göra segertecknet nu när H&M x Lee släpper en hållbar kollektion med slappa jeans och sköna 90-tals detaljer. Limegröna mjukisar och vida jeans som ömsom möts i ankeln i en klassisk resår eller får fortsätta ut, hela vägen ut, á la ABBA.

Alla som är trötta på osköna kläder och vill få känna sig avslappnad och behaglig hemma kommer glädja sig åt jeans trenderna för 2021. Även jeansjackan är boxig i år och skjortan oversize i pojkvänstil. Kanske praktiskt sätt att spara pengar på nu också om båda parterna hemma kan använda samma plagg! Kollektionen är hållbar eftersom detta är den första gången jeansen är tillverkade i 100% återvunnet bomull och i tillverkningen har de också använt sig av vattenbesparande färgningsmetoder.

Vi ska inte glömma att påpeka att jeansen kommer med slitning vid knät för total 90-tals feeling. Skönt att vi slipper vänta i fem år tills slitningarna kommer fram idag! Ganska kul att tänka på att trenden med slitna knän uppstod för att folk inte ville slita sig från sina favoritjeans oavsett hur slitna de var. Idag är vi lite mer pang på.

Sail Racing har också kommit ut med en ny kollektion av segklarkläder till hela familjen. Det är varumärket man kan lita på utan tvekan när vintervädret griper i seglen ute till havs. Varken vind eller väta kommer igenom deras GORE-TEX® 2-väg stretch. Jeans i all ära men när det kommer till vinterns seglingsturer gäller det att klä på sig lite extra.