Hitta rätt klädstil för dig

Att köpa kläder är inte detsamma som att inhandla en ny diskmaskin eller utemöbler till trädgården. Det krävs lite mer personlig åtanke, för kläderna du bär och den stil du har kommer att spegla dig väldigt mycket som person. Kläderna speglar vårt humör för dagen och är för många också ett sätt att få utlopp för sin kreativitet.

Har du en hel garderob hemma, men ändå inte känner dig bekväm i någonting som du äger? Då kan det vara värt att hitta en ny klädstil eller helt enkelt testa färger eller klädesplagg som du kanske inte tidigare har tyckt av. Smaken förändras med åren och det är också lätt hänt att man influeras av sina vänner om vad man ska ha på sig.

Testa olika typer av plagg

När du besöker en ny butik och känner dig lite vilsen i din stil, håll inte fast vid dina gamla vanor utan prova även plagg som du inte tidigare känt dig helt bekväm med. Kanske en jumpsuit istället för klänning eller ett par snygga byxor att matcha toppen med istället för kjol? Det finns massor av val och du kommer garanterat hitta nya plagg som du tycker om.

Stirra dig inte blind på storlekar

Att behöva gå upp eller ner i storlekar mellan olika butiker, kan helt klart ge en känga åt självförtroendet. Men en storlek är trots allt bara en storlek. Så istället för att endast kika på vilken storlek som väljer, kika på material, hur luftigt tyget är och hur passformen är. Detta är betydligt viktigare än storleken.