Funktionell inredning till walking closet’n

En walking closet är för många tjejer och killar en stor dröm. Några tar ett helt rum och gör en garderob av det, andra en skrubb. Bara det går att gå in och stå utan problem går det att benämna det för en walking closet, men det är önskvärt att den också är funktionell och används på bästa sätt. Skulle utrymmet bli väldigt dumt planerat är det inte säkert att det kommer nyttjas till slut och då är det slöseri med utrymme i hemmet.

Är rummet tillräckligt stort är det väldigt smart att införskaffa ett fällbart bord. Där går det utan problem att vika kläder, lägga ifrån sig saker och i stort sett ta till det som ett smart hjälpmedel. Annars handlar mycket om att få till så mycket förvaring som möjligt på ytan man har. En del kläder kan vara önskvärt att få hänga på galgar, andra vill man kunna lägga in i lådor.

Skor kan vara en del som man gärna vill kunna organisera på ett smart sätt. Det finns ställningar som hängs direkt på väggen där skorna kan hängas upp på ett lämpligt och smidigt sätt. Då går det att sortera upp skor så att man direkt får en överblick och kan se vilka man vill ha för dagen. Mycket handlar om att förstå sina egna behov och utifrån det skapa en garderob som möter de behoven på allra bästa sätt.